2e BESTE VETERAAN IN DE SHOW.

Dutch

Het was een geweldige dag op de 43e internationale hondenshow van Eindhoven (NL)

Ch. Ushanti Bianca of Taita's Ushabti behaalde 1 uitmuntend met CAC in veteraan klas en werd beste veteraan van het ras en beste van tegengestelde geslacht onder keurmeester John Wauben (NL). Zijn aantekeningen: Bijna 9 jaar. Gaat voor haar leeftijd nog altijd prima door de ring. Zeer mooi geslachtstype. 4-kant gebouwd met typische aflopende bovenbelijning. Mooi parallel, wigvormig hoofd met prachtige expressie. Prima hoekingen, lichaam, bone & bespiering. Harde vacht met voor haar leeftijd nog altijd goede kleur. Prima temperament. Prima staartdracht.

Raven of Randi's Ushabti behaalde 1 uitmuntend met RCAC in Jeugdklasse en werd Beste Jeugdhond van het Ras. Felicitaties aan Trude en Jos voor de liefde die ze Raven geven en voor het uitbrengen van dit speciale meisje.

Later, onder keurmeester Wolfgang Trumpfheller (DE) werd Ch. Ushanti Bianca of Taita's Ushabti 2e BESTE VETERAAN IN DE SHOW.

Hartelijk dank aan beide juryleden voor hun expertise en aan Emmi voor het toiletteren en het rijden door Storm Ciara.

Over ons

Wij zijn een kleine, toegewijde en familiale hobbykennel erkend door het F.C.I. en houder van het certificaat voor het fokken van LO.S.H.-honden. Onze honden zijn onze passie en we zijn uitzonderlijk trots op hen.

Lees meer

Kies taal