6 pups geboren op 11 maart 2022

Dutch

Op 11 maart zijn 6 pups geboren uit de combinatie Jeugdkampioen Habanera de Pichera en Jeugdkampioen Quasar of Randi’s Ushabti.
Deze pups zijn ondertussen allemaal besproken, maar u kunt meegenieten van ons V-nestje via het fotoalbum 

Wenst u zich op wachtlijst voor ons nestje uit 2023 te laten zetten kunt u ons steeds een mailtje sturen naar info@randisushabti.be
Begrijp dat u niet de enige bent met vereisten, wij zijn ook op zoek naar geschikte eigenaren.

Wij zijn een familiale hobbykennel, met zeer af en toe een nestje. We proberen elke keer opnieuw mooie honden met een goede gezondheid en een evenwichtig karakter te fokken als huishond of misschien zelfs met toekomstige showkwaliteiten.

Al onze honden waarmee wij fokken worden uitgebreid genetisch en klinisch getest met de bedoeling zo gezond mogelijke pups voort te brengen.

De pupjes worden bij ons in huis geboren en blijven dan de eerste acht weken midden in ons gezin. Zodoende kunnen wij voor een goede socialisatie zorgen in de eerste en belangrijkste levensfase van onze hondjes. Wij spelen veel met de pupjes en maken hen gewend aan allerlei huishoudtoestellen zoals een stofzuiger, wasmachine enzo. Vanaf 4 weken maken ze kleine uitstapjes naar buiten in onze tuin en daar leren ze ook meteen andere dieren en geluiden kennen. Ook nemen we de pupjes mee om een ritje te maken in de wagen. De pupjes mogen ten vroegste op 8 weken naar hun nieuwe thuis, 15 weken als ze de grens over moeten.

Over ons

Wij zijn een kleine, toegewijde en familiale hobbykennel erkend door het F.C.I. en houder van het certificaat voor het fokken van LO.S.H.-honden. Onze honden zijn onze passie en we zijn uitzonderlijk trots op hen.

Lees meer

Kies taal