Een feestdag voor schnauzer- en pincherliefhebbers

Dutch

Met 17 deelnemende honden, waren de witte dwergschnauzers weer goed vertegenwoordigd op de rassenspeciale van Blegny-Mine.

Onder het ervaren oog van de keurmeester, mevrouw Ilona Onstenk uit Nederland behaalde JCh. Quasar of Randi's Ushabti (eigenaar: Ronny en An Haegemans-Mertens) 1 Zeer Goed in tussenklasse.
Op het verslag van de keurmeester: Grote korte reu van bijna 2 jaar, goede lengte in hals, schedel bijna vlak, goed oog en gebit. Korte rug met wat opgetrokken lendenen. Achter wat royaal gehoekt. De ribbenkas moest verder doorlopen. Beharing van goede structuur en goed temperament. Gangwerk kan beter.

Ch. Ushanti Bianca of Taita’s Ushabti behaalde 1 Uitmuntend in veteranenklasse. Ze werd ook beste veteraan en behaalde de titel van Veteraan Club Kampioen 2019. Bovendien voltooide ze met deze overwinning haar titel van Belgisch Veteraan Kampioen.
Op het verslag van de keurmeester: 8,5 jaar, prima conditie, mooie teef met prima verhoudingen. Lang hoofd, mooi oog, goede schouder, rug en croup. Goede bovenbelijning, prima haar, gaat achter prima, voor voldoende.

Een woord van dank voor Philippe en Claudine Larcin-Dussart  en het team van de club die er weer in geslaagd zijn om van deze rassenspeciale een ware feestdag te maken voor alle schnauzer- en pincherliefhebbers.

Aube en Audric waren enorm vereerd om samen met een Oostenrijkse Pincher en een dwergpincher de keurmeesters te mogen voorstellen op de erering.

Over ons

Wij zijn een kleine, toegewijde en familiale hobbykennel erkend door het F.C.I. en houder van het certificaat voor het fokken van LO.S.H.-honden. Onze honden zijn onze passie en we zijn uitzonderlijk trots op hen.

Lees meer

Kies taal