Een nieuwe kampioen gekroond op de Internationale Hondententoonstelling van Maastricht

Dutch

Op de dubbele CAC/CACIB show van Maastricht behaalde Ushanti Bianca of Taita’s Ushabti zaterdag het laatste puntje die ze nodig had om Nederlands Kampioen te worden. Ze behaalde 1 uitmuntend in Kampioensklasse met CAC en CACIB en werd ook beste teef (BOS)
De beoordeling van de keurmeester, de heer Pedro Bispo uit Portugal: 4 en een half jaar oud, zeer goed type, vierkante bouw, zeer goede kop met parallellisme; zeer goede topline, diepe borst, zeer goed front, een beetje korte bovenarm, goede hoekingen voor en achter. Uitmuntend.

Merry Christmas of Randi's Ushabti kreeg 2 uitmuntend tussenklasse.
De nota’s van de heer Bispo: 20 maanden oud, elegant en vrouwelijk type, zeer goede kop met goede verhoudingen, had liever nog meer parallellisme. Goede stop, ik verkies een meer elegante nek en had graag meer toplijn gezien.  Zeer goede hoekingen vooraan, een beetje stijl achteraan. Zeer goede bewegingen. Uitmuntend.

Op zondag behaalde Merry Christmas of Randi's Ushabti, 1 uitmuntend met RCAC et RCACIB in tussenklasse.
De beoordeling van de keurmeester, dhr Peter Schön, uit Duitsland: 20 maanden, harmonisch gebouwde teef, typische kop, schaargebit, uitstekende hoekingen, kan iets witter, goede vacht, goed pigment, vrij in de beweging, vriendelijk wezen.

Het was een geweldig weekend met vele vrienden en we zijn erg trots op onze nieuwe verwezenlijkingen.

Over ons

Wij zijn een kleine, toegewijde en familiale hobbykennel erkend door het F.C.I. en houder van het certificaat voor het fokken van LO.S.H.-honden. Onze honden zijn onze passie en we zijn uitzonderlijk trots op hen.

Lees meer

Kies taal