JFK of Randi's Ushabti is Benelux Winner 2015

Dutch

JFK of Randi's Ushabti behaalde 1 uitmuntend met een dubbele CAC en CACIB in open klasse op de 119e Internationale hondententoonstelling van Brussel. Hij werd ook beste reu (BOS) en Benelux Winner 2015 en behaalde de kwalificatie voor de Crufts 2016.
Jinx (JFK) is een zeer mooie man geworden, met een uitzonderlijk lief karakter die graag op show vertoeft. Dank u Michèle Dirix om zo goed voor hem te zorgen.

Jeugdkampioen Merry Christmas of Randi's Ushabti behaalde 2 uitmuntend met RCAC eb RCACIB in haar laatste show in tussenklasse. 
Ondanks deze 2e plaats zijn wij vandaag nog meer overtuigd van Merry haar uitzonderlijke kwaliteiten waarmee we nog heel veel succes zullen oogsten.

De keurmeester was de heer Jean Blangino uit Frankrijk.

Brussels Dog Show 2015 werd een feestelijk afsluiten van het showseizoen, met vele nieuwe en oude vrienden waarmee we graag een glas en een hapje deelden.

Over ons

Wij zijn een kleine, toegewijde en familiale hobbykennel erkend door het F.C.I. en houder van het certificaat voor het fokken van LO.S.H.-honden. Onze honden zijn onze passie en we zijn uitzonderlijk trots op hen.

Lees meer

Kies taal