Merry Christmas neemt deel aan de legendarische Crufts

Dutch

De Crufts is zonder twijfel de grootste en meest iconische hondenshow ter wereld. Deelnemen is op zich al een hele prestatie en dit jaar waren er niet minder dan 161 Dwergschnauzers aanwezig.
Merry werd onderverdeeld in de zwaarste klasse, de "Open Bitch". Deze klasse is vergelijkbaar met onze kampioensklasse, maar met het belangrijke verschil dat alle kleuren samen worden gekeurd in Engeland.
Merry moest op die manier uitkomen tegen 10 fantastische peper&zoute, zwart/zilvere en zwarte kampioenen. Zo, zelf al werd ze niet geplaatst, toch zijn we nog steeds erg trots op haar prestaties.

De keurmeester was mevrouw G. Ogburn van Lincolnshire, Engeland.

Veel dank aan Emmi en aan Marc om mee te gaan met mij op dit grote avontuur, aan Werner voor zijn deskundig trimwerk en alle aanwezige, bestaande en nieuwe vrienden om deze dag onvergetelijk te maken.

Over ons

Wij zijn een kleine, toegewijde en familiale hobbykennel erkend door het F.C.I. en houder van het certificaat voor het fokken van LO.S.H.-honden. Onze honden zijn onze passie en we zijn uitzonderlijk trots op hen.

Lees meer

Kies taal