Nieuwsarchief: alle nieuwsberichten van de vorige websites (2007-2015)

Dutch

07-03-2015
Vanmiddag tussen 16u50 en 20u45 zijn 2 reuen en drie teven geboren.
Mama Ushi en haar pups stellen het wonderwel.
Voor meer informatie en foto's, zie "Puppy's" of neem contact met ons op.

10-02-2015
Merry Christmas of Randi's Ushabti is vanaf vandaag officieel BELGISCH JEUGD KAMPIOEN.
We zijn ongelooflijk trots op haar

30-01-2015
Rond 8 maart verwachten wij pups uit de combinatie Emperio-Bianco of Taita's Ushabti (JCh. Blaylock Love Me Tender x Ch. Eternal Gambler Take on Me) met 3-voudig Kampioen Ushanti Bianca of Taita's Ushabti(Multi Ch. I Amore Bianco of Taita's Ushabti x Kingsport's Fata Morgana MB)
Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie en/of reservaties.

24-01-2015
Merry Christmas of Randi's Ushabti behaalde vandaag prachtige resultaten op de 42ste internationale hondenshow van Moeskroen.
Ze kreeg 1 uitmuntend in Jeugdklasse en werd nadien ook beste jeugdhond én beste van het ras (BOB)
Mede dank zij dit resultaat is ze nu ook Belgisch Jeugdkampioen.
Keurmeester: Mvr. Adriana Griffa uit Italië

11-01-2015
Merry Christmas of Randi's Ushabti behaalde 1 uitmuntend op de 35ste Grote Prjs Van Limburg in Genk en werd er Beste Jeugd (JBOB).
Ze kreeg er ook haar certificaat voor de toelating tot de LOSH-fok.
Keurmeester: Dhr. Jos De Cuyper uit België

08-01-2015
Goed nieuws van de dierenarts. Ushanti Bianca of Taita's Ushabti en Merry Christmas of Randi's Ushabti zijn vandaag klinisch getest en vrij bevonden van erfelijke oogafwijkingen.

13-12-2014
Merry Christmas of Randi's Ushabti heeft 1 uitmuntend behaald met RCAC in de jeugdklasse op de 125e Amsterdam Winnershow. Ze behaalde ook de titel van Amsterdam Junior Winster.
Haar keurverslag: 11 maanden, teef met goede afmetingen, goed in wezen, lichaam kan een beetje korter, hoofd met goede expressie, correcte voorborst, goede schouders, correcte toplijn, over de rug gekrulde staart met goede aanzet, vacht kan beter, beweegt goed voor haar leeftijd.

Ushanti Bianca of Taita's Ushabti behaalde 2 uitmuntend in Kampioensklasse met RCACIB op dezelfde wedstrijd.
Haar keurverslag: 3 jaar oude teef, goede maat, lang in het lichaam, hoofd met goede expressie, correcte ogen en oren, goede voorborst, correcte schouders, correcte toplijn, goede staart, heeft meer hoeking nodig achteraan, goede vacht, zeer goede bewegingen van het achterhand
Keurmeester: Dhr Bojan Matacovic uit Hongarije.

07-12-2014
Op de Brussels Dog Show heeft Merry Christmas of Randi's Ushabti op haar eerste wedstrijd in jeugdklasse 1 uitmuntend behaald. Ze werd ook beste jeugdhond van het ras en Benelux Junior Winner.
Ushanti Bianca of Taita's Ushabti behaalde 1 uitmuntend in kampioensklasse met CAC, CACIB, BOB en ze is nu ook Benelux Winner.
We zijn uitzonderlijk trots op beiden.
Keurmeester: Dhr. Stefan Wächter uit Duitsland.

27-09-2014
Ushanti Bianca of Taita's Ushabti heeft 1 uitmuntend met CAC, CACIB en BOS behaald op de Internationale Rashondenshow van Maastricht (NL).
Op het keurverslag: 3 jaar oud, mooie maat en type. Goede stugheid in vacht die iets gelig is. Voldoende lengte in hoofd. Goede oren, ogen en gebit. Goed front, ribben, toplijn en hoekingen. Voldoende krachtig gangwerk.
Keurmeester: Dhr J.L. Williams uit Nederland
Dit was Ushi haar 3e CAC in Nederland, nog één puntje en ze is Nederlands Kampioen!

22-09-2014
De postbode bracht goed nieuws vandaag. Ushanti Bianca of Taita's Ushabti is nu ook officieel LUXEMBURGS KAMPIOEN

20-09-2014
Het werd een super mooie dag op de op de Clubkampioenschap van de Koninklijke Belgsche Schnauzer- en Pincherclub in Blégny-Mine.
Ushanti Bianca of Taita's Ushabti behaalde 1 Uitmuntend met CAC en werd Beste van het Ras (BOB),
Belgisch Clubkampioen 2014 én 3e BEST IN SHOW (BIS III).
Heel veel dank aan de keurmeesters, Dhr. Richard Calloc'h uit Frankrijk en Mvr. Birgit Bischoff uit Duitsland.

20-09-2014
Merry Christmas of Randi's Ushabti, 8 maanden oud, heeft 1 Veel Belovend behaald op haar allereerste wedstrijd in Puppy Klasse op de Clubkampioenschap van de Koninklijke Belgsche Schnauzer- en Pincherclub in Blégny-Mine.
We zijn ontzettend blij met haar als toekomst van onze kennel.
Keurmeester: Mr. Richard Calloc'h uit Frankrijk.

06-09-2014
Ushanti Bianca of Taita's Ushabti heeft 1 uitmuntend met RCACIB behaald op de Internationale hondententoonstelling van Rotterdam (NL).
Het keurverslag vermeld: Uitstekende grootte, vrouwelijk, vierkant in lichaam,een goede hoeking. Toplijn kan een beetje sterker. Uitstekende vacht op het lichaam, maar iets te geel. Beweegt zeer goed. Uitmuntend.
Keurmeester: Mvr. Eikeseth Wenche uit Noorwegen

04-09-2014
Het is pas officieel als het op papier staat. Dus vanaf vandaag is Ushanti Bianca of Taita's Ushabti officieel Internationaal Kampioen !!!!!!

31-08-2014
Ushanti Bianca of Taita's Ushabti heeft 1 uitmuntend behaald met CACL en RCACIB op de Internationale hondententoonstelling van Luxemburg (LUX). Ze is nu ook Luxemburgs Kampioen.
We zijn zeer blij met dit resultaat.
Keurmeester: Dhr. Paul Scanlon uit Ierland

20-04-2014
Ushanti Bianca of Taita's Ushabti heeft 1 uitmuntend met CAC, CACIB en BOB gemaakt op de Internationale hondententoonstelling van Goes (NL).
Het rapport van de keurmeester vermeld: Een mooie teef met goede verhoudingen en bot. Kort lichaam, vrouwelijk hoofd met iets ronde schedel. Goede donkere ogen, goede voorborst en ribbenkast. Schouder kan iets beter achteruit liggen. Goed gehoekt achteraan. Goede harde vacht op de rug, te zacht op de benen. Beweegt goed.
Keurmeester: Dhr. Veli-Pekka Kumpumäki uit Finland

 

13-04-2014
Bij haar allereerste deelname in Kampioensklasse en minder dan 18 weken na haar bevalling heeft Ushanti Bianca van Taita's Ushabti 1 uitmuntend met CAC, CACIB en BOB behaald op de Internationale hondententoonstelling van Antwerpen. Ze werd ook 'Brabo Winner 2014' en dankzij deze overwinning is ze nu ook Internationaal Kampioen.
De hele familie was er en we waren allemaal erg trots op Ushi.
Keurmeester:Dhr. Piet Roosenboom uit België

28-02-2014
Alle pups zijn besproken. In iets meer dan een maand vertrekt  Mistletoe Kiss of Randi's Ushabti naar Wales. 

22-02-2014
De pups verlaten stilaan het nest. Santa vertrok vandaag richting Luxemburg en Night zal weldra naar Nederland gaan wonen. Merry blijft in ons gezin.

01-02-2014
Omdat een filmpje vaak zoveel meer vertelt dan een foto hebben een nieuwe rubriek "Video's" aan onze website toegevoegd waar we gaan trachten regelmatig YouTube-filmpjes van onze honden op te posten. Hopelijk geniet u er evenveel van als wij.

24-01-2014
De pups zijn nu één maand oud en stellen het fantastisch. Elke dag lijken ze wat meer op echte Schnauzers, zowel inuiterlijk als in karakter. Volg hun evolutie samen met ons mee via "Puppies" 
We hebben nog reuen beschikbaar.

01-01-2014
Door een baarmoederontsteking bij Ushi zijn we helaas 2 pups verloren binnen de eerste 48 uur na de geboorte. Ondertussen is ze helemaal hersteld en hebben de overige pups hun gewicht binnen de week verdubbeld. Ze stellen het met andere woorden super goed.
We hebben nog 3 reuen beschikbaar.

24-12-2013
Op deze nacht voor Kerstmis, zijn tussen 3:22 uur en 06:55 uur  5 reutjes en 1 teefje geboren.
Moeder Ushi en haar pups zijn wonder gaat het goed
Voor meer informatie zie "Puppies" of contacteer ons.

 

25-11-2013

Jeugdkampioen Blaylock Love Me Tender (WW. Multi Ch. Eternal Gambler Step By Step x Multi Ch. New Sensations Les Amis Du Channel) en Belgisch Kampioen Ushanti Bianca of Taita’s Ushabti (Multi Ch. I Amore Bianco of Taita's Ushabti x Kingsport's Fata Morgana MB) zijn heel fier u te kunnen melden dat ze in blijde verwachting zijn van hun eerste kroost
De sneeuwwitte pups worden vol ongeduld verwacht rond kerstdag.

18-10-2013

Het is officieel, Ushi kan zichzelf nu "Belgisch Schoonheidskampioen 2013" noemen.


 06-10-2013

Ushabti Bianca of Taita's Ushabti heeft 1 uitmuntend met CAC, CACIB en BOB behaald op de Internationale hondententoonstelling van Douai in Frankrijk. De aantekeningen van de keurmeester hadden het over een zeer mooi type, goed hoofd, correct gebit, mooie lichaamsverhoudingen, goede topline, correcte hoekingen, in goede vacht en correcte bewegingen.

Dit was haar derde CACIB in drie verschillende landen, we zijn zo trots op haar.
We zullen volgend jaar trachten de laatste te behalen die nodig is om de titel van Internationaal Kampioen te bereiken, maar eerst ...

Keurmeester: Dhr Stefan Sinko uit Slovenië.


 

06-10-2013

Ushanti Bianca of Taita's Ushabti behaalde 1 uitmuntend met CAC op de internationale hondententoonstelling van Charleroi. Ze werd ook Beste van het Ras en behaalde het voorstel voor de titel van "BELGISCH KAMPIOEN"

We zijn altijd al ontzettend trots op haar, maar vandaag zelfs een heel klein beetje meer.

Keurmeester: Dhr Victor Alexander Van Raamsdonk uit België.

 

14-07-2013
Het was een mooie dag op de Lokerse Winner met geweldige resultaten.

Ushanti Bianca of Taita's Ushabti werd Winner met 1 uitmuntend, CAC en BOB.

Keurmeester: Mevr. Elina Haapaniemi uit Finland.

 

27-04-2013
Ushanti Bianca of Taita's Ushabti behaalde 2 uitstekend met RCAC en RCACIB op de internationale hondententoonstelling van Amiens in Frankrijk.
De aantekeningen van de keurmeester:  Compact teefje, licht mollig uitzicht, goede hoekingen, uitstekende  houding, goede borst en voorborst, hals lang genoeg, mooi hoofd, correct en volledig gebit, goede ogen, goed pigment. Kortere vacht zou haar meer in waarde te zetten. Uitstekende amplitude, regelmatig gangwerk.
Zoals altijd zijn we erg trots op Ushi.
Juge: Mvr Christiane Lafay uit Frankrijk

22-04-2013
Ushanti Bianca of Taita's Ushabti is Beste van het Ras geworden op de Internationale hondententoonstelling van Goes (NL).
In het keurverslag stond: Wit, zeer mooie rastypische verschijning. Mooi vrouwelijk hoofd. Goede ooraanzet en dracht. Prima in V-vorm gedragen. Goede donkere ogen. Goed gebit. Goed geribt. Goed gehoekt rondom. Gaat zeer gemakkelijk. Graag een uitmuntend. CAC, CACIB en BOB..
We zijn zo blij met haar eerste BOB.
Keurmeester: Dhr M.A.L.M. Nuijen uit Nederland.

03-02-2013
Een licht ontgoochelend resultaat vandaag, maar toch blijven we erg trots op onze Ushi. In onze ogen is ze nog steeds de beste. Ze kreeg 1 Zeer Goed op de internationale hondententoonstelling in Eindhoven (Nederland). Het verslag van de keurmeeste sprak volgende woorden: 23 maanden, goed formaat, niet helemaal vierkant, goed haar, enigszins losse oren, donkere ogen, schaargebit, goed gedragen hals, vrij in de bewegingen.
Keurmeester: Dhr Hans Bierwolf uit Austria.

17-11-2012
Ushanti Bianca of Taita's Ushabti heeft 1 uitmuntend behaald in tussenklasse op de Eurodogshow in Kortrijk. Ze werd ook nog "beste teef" met CAC en CACIB en won de Eurocup 2012.
Wij zijn enorm fier op haar.
Keurmeester: Dhr Hans Karl Schneider uit Duitsland.

08-11-2012
En we blijven de wegen van de sociale media bewandelen. Vanaf nu kun je al onze avonturen ook volgen op Twitter...
twitter.com/Randisushabti

03-11-2012
Gelieve ook onze gloednieuwe Facebook-pagina te "Liken". Vanaf nu kunt u ook al onze nieuwsjes en nog veel meer lezen op dit drukbezochte sociaal netwerk.
www.facebook.com/Randisushabti

23-09-2012
Ushanti Bianca of Taita's Ushabti heeft 1 uitmuntend behaald in tussenklasse op de Rassenspeciale te Blégny-Mine, nadien werd ze beste teef en behaalde ze haar allereerste CAC. Ze is hierdoor ook Belgisch Clubkampioen2012. Tevens behaalde ze ook het certificaat van toelating tot de LOSH-fok.
Het keurverslag vermelde een harmonisch totaal, vierkante lichaamsbouw met goede botten, gestrekt hoofd met vlakke schedel, correct gebit, prima expressie, voldoende halslengten goede toplijn, prima voorhandconstructie, ruime gangen, ruwe vacht voldoende wit.
Keurmeester: Mvr Nadjia Timmermans-Kadenko uit Nederland.

31-05-2012
Wat vind jullie van onze nieuwe werpkist die vanmiddag is aangekomen? Hij is op maat gemaakt in aluminium,slagvast polystyreen en trespa.
Met dank aan Dirk van animalhome@hotmail.be voor ons ontwerp zo mooi uit te voeren.
werpkist

14-05-2012
Geen witte pups voor ons deze zomer.
Helaas is Caroline Chérie niet zwanger van Solo Mio. De natuur laat zich niet forceren en we zullen geduldig moeten wachten tot september-oktober voor een nieuwe kans.

08-04-2012
We verwachten een nestje tegen 8 juni !!!
Moeder: Caroline Chérie of Taita’s Ushabti en Vader: Multi Jeugdkampioen Solo Mio Bianco of Taita's Ushabti.
Beide ouders zijn vrij van oogziektes.

31-03-2012
Ushanti Bianca of Taita's Ushabti heeft 2 uitmuntend behaald in Jeugdklasse in de grote Internationale hondententoonstelling van Luxemburg. We zijn heel fier op haar.
Keurmeester: Dhr. Enrique Mate Duran van Spanje.

27-03-2012
Caroline Chérie of Taita’s Ushabti en Ushanti Bianca of Taita's Ushabti hebben vandaag een volledig oogonderzoek ondergaan. Ze werd niet enkel getest op P.R.A. en Cataract, maar ook op 12 andere mogelijke erfelijke oogafwijkingen en beiden zijn ze op alle onderzoeken vrij getest.

25-12-2011
 Wij wensen u allen een Magische kerst en een spetterend Nieuw Jaar toe

17-12-2011
Ushanti Bianca of Taita's Ushabti heeft 1 Uitmuntend en BOS behaald op de Brussels Dog Show,
Caroline Chérie of Taita's Ushabti behaalde 1 Zeer Goed.
Keurmeester: De heer Fernandez Jabier Sanchez uit Spanje.

19-11-2011
Ushanti Bianca of Taita's Ushabti heeft op haar allereerste wedstrijd op de Eurodogshow in Kortrijk 1 Uitmuntend behaald, Ze werd  ook JBOB en won de Deb’s Cup  voor “Beste Jeugdhond”
Keurmeester: De heer Alberto Velasco Sanchez uit Spanje.

25-09-2011
Caroline Chérie heeft 1 Uitmuntend en de RCAC gehaald op het Clubkampioenschap van de KBSPC.
Keurmeester: De heer Jean Blangino uit Frankrijk.

15-09-2011
Samen met meer dan 200 hondenliefhebbers en nog meer viervoeters hielden we een stille optocht in Gent tegen broodfok.

10-09-2011
We hebben vandaag een zeer boeiend en leerrijk symposium bijgewoond georganiseerd door de KMSH over inteelt en erfelijke ziekten.

13-08-2011
Vandaag wederom geen puppynieuws, maar babynieuws. Aube heeft er een broertje bij gekregen, zijn naam is Audric en hij stelt het wonderwel.

20-06-2011
Na het volgen van een intensieve initiatiecursus voor het fokken van L.O.S.H.-Honden, behaalde Arnaud met 84% van de punten zijn certificaat afgeleverd door de K.M.S.H en door Royal Canin.

15-04-2011
Vandaag mogen we eindelijk Ushi thuis verwelkomen. Bedankt Christel en Werner dat we deze prachtige pup in huis mogen nemen.

06-03-2011
Naar goede traditie zijn we dit weekend de stambomen gaan overhandigen. Het was een zeer leuk weerzien met alle pups die we ontmoet hebben. Het woord "pups" is echter niet langer van toepassing, want het waren stuk voor stuk prachtige, gezonde jonge honden.

14-02-2011
Vandaag op Valentijnsdag is J-Lo bij leuke mensen met paarden gaan inwonen en is de toekomst van onze kennel geboren, "Ushanti Bianca of Taita's Ushabti". We kunnen nauwelijks wachten om "Ushi" thuis te verwelkomen.

24-01-2011
Chico of Taita's Ushabti is vader geworden van  5 witte pups in kennel Du Domaine De Prescalix in Frankrijk.
Proficiat Maud voor deze mooie kroost.

01-01-2011
Van harte wensen wij julle een gelukkig, gezond en sucessvol 2011 toe.

15-11-2010
Momenteel hebben we één schattig teefje ter beschikking. J-Lo is op 4 september 2010 geboren uit de combinatie Ch. Great Performance of Roxy's Pride x Caroline Chérie of Taita's Ushabti.

30-10-2010

Langzaam maar zeker verlaten alle pups hun nest. Wij wensen hen veel plezier en geluk in hun nieuwe thuis.

05-10-2010

Chico of Taita’s Ushabti heeft vandaag een volledig oogonderzoek ondergaan.
Hij is op alle onderzoeken vrij getest.

25-09-2010

Caroline Chérie kreeg vandaag de Trofee KBSPC 2009 overhandigd. Haar pups zijn heel blij voor haar.

20-09-2010

Alle pups zijn besproken, 2 gaan over de taalgrens wonen, 2 anderen hebben een huisje gevonden in Nederland, één in Franlrijk, eentje in Sint-Truiden en eentje over de oceaan in het verre Canada.

04-09-2010

Deze ochtend tussen 5u15 en 7u40 zijn vier reuen en drie teven geboren.
Moeder Caroline en haar pups stellen het wonderwel.
Voor meer informatie zie "Puppy's" of neem contact met ons op.

02-07-2010
Na een intense romance van drie dagen in de Midi-Pyrénées met de mooie en lieve Kampioen van Frankrijk 2008 Great Performance of Roxy's Pride is Caroline Cherie of Taita's Ushabti in blijde verwachting van een nestje op 2 september 2010.

27-06-2010
Chico of Taita's Ushabti feliciteert zijn zoon "Balder" voor het behalen van de wereldtitel in Denemarken.
Gefeliciteerd ook aan Oskar Ødegaard van kennel Noxeema in Noorwegen voor deze prestigieuze titel.

16-06-2010
Caroline Chérie haar DNA certificaat is vandaag aangemaakt

08-05-2010
Huey Lewis of Randi's Ushabti kreeg hij zijn aller eerste CAC en BOS vandaag op de show van de Zweedse Kennel Club in Larv. Gefeliciteerd aan Jane van Kennel Baburs voor dit geweldige resultaat.
Keurmeester: De heer Patrick Ragnarsson uit Zweden.

05-04-2010
Huey Lewis of Randi's Ushabti is vader geworden van 2 p/s en 1 witte pup in Bamburs Kennel en van 6 witte pups in Chantims Kennel. Proficiat aan beide kennels in Zweden

28-02-2010
Caroline Chérie werd 1e met vermelding uitmuntend en behaalde een CAC, CACIB en werd BOB (beste of het ras) op de Flanders Dog Show te Gent.
Keurmeester: De heer Freudenberger uit Duitsland.

07-01-2010
Huey Lewis of Randi's Ushabti onderging vandaag een uitgebreid oogonderzoek in Zweden. Hij is vrijgesproken van elk mogelijke erfelijke aandoeningen.

Dank u wel Jane om deze onderzoeken te laten uitvoeren.

01-01-2010

Een gelukkig en succesvol 2010 gewenst aan alle Ushabti's !

22-12-2009
Een oude dame heeft ons vanavond verlaten na jarenlang lief en leed met ons gedeeld te hebben.
Xtazy, het ga je goed onder de regenboogbrug. Ik hoop dat je er veel zal kunnen spelen en rennen met jouw moeder Randi. We zullen je beiden nog heel veel missen ...

12-12-2009
Caroline Chérie werd 1e met uitmuntend,  CAC, CACIB en BOB (beste of het ras) op de Brussels Dog Show.
Ze behaalde hierdoor ook de titel van "Belgian Winner"
Keurmeester: De heer Pentinero uit Italië

17-11-2009
Caroline Chérie heeft vandaag een volledig oogonderzoek ondergaan. Ze werd niet enkel getest op P.R.A. en Cataract, maar ook op 12 andere mogelijke erfelijke oogafwijkingen. Ze is op alle onderzoeken vrij getest.

14-11-2009
Caroline Chérie behaalde 1 uitmuntend met RCAC en RCACIB op de Eurodogschow in Kortrijk. 
Ze won ook de Trofee van Vlaanderen 2009
.
Keurmeester: De heer Lauber uit Zwitserland.

27-09-2009

Caroline Chérie behaalde vanmiddag 1 uitmuntend met CAC en beste teef op de rassenspeciale in Blégny-Mine. 
Ze is hierdoor ook Belgisch Clubkampioen 2009
.
Keurmeester: Mevrouw Selz uit Frankrijk.

03-09-2009
Vandaag nam Huey Lewis het vliegtuig naar Zweden.
Hoewel we hem  nu al missen zijn we ervan overtuigd dat Jane hem even lief zal hebben als wij deden.

19-07-2009
Het was een leuke, winderige en gelukkig voornamelijk droge dag op de Lokerse Winner. 
Huey Lewis behaalde 1 veel belovend en werd Puppy Winner. 
Caroline Chérie werd Winner met 1 uitmuntend, CAC en BOB (beste of het ras).
Keurmeester: Mevrouw Vanherle-Stevens uit België.

27-06-2009
Net als afgelopen jaren zijn we vandaag de stambomen gaan overhandigen en net als afgelopen jaren waren we heel blij dat al onze jongens prachtige, lieve knuffelberen geworden zijn.

27-05-2009
Na meer dan 2 jaar was onze website wel aan vernieuwing toe.
Tegelijk zijn we fier om onze nieuwe huisstijl en een nieuw logo voor te stellen

20-05-2009
Ook Huey Lewis zal ons weldra verlaten. Begin september verhuist hij naar een gerenommeerde kennel in Zweden.

10-05-2005
Hunter of Randi's Ushabti behaalde 1ZG in Jeugdklasse op zijn eerste show in Alkmaar.
Proficiat aan zijn eigenaar Sylvia Mars

12-04-2009
Zalig Pasen !

26-03-2009
Halle Barry is met het vliegtuig naar een topkennel in Argentinië vertokken.

21-02-2009
De pups verlaten stilaan het nest, Hugo Boss, Hulk Hogan en Hugh Hefner gaan bij lieve gezinnen in België.

03-01-2009
De pups doen het fantastisch. Ze zijn nu één week oud en hebben hun gewicht verdubbeld. 
Er zijn nog 2 reuen beschikbaar.

27-12-2008
Deze morgen tussen 4.52u en 6.34u uur zijn Hugh Hefner, Halle Berry, Hulk Hogan, Huey Lewis en Hugo Boss geboren.  
Vier reuen en één teef.  Moeder en pups stellen het wonderwel.

27-10-2008
Spaans Kampioen 2006 Chelines Carbonato Calcico en Caroline Chérie of Taita’s Ushabti zijn heel fier u te kunnen melden dat ze in blijde verwachting zijn van een nestje. De sneeuwwitte pups worden vol ongeduld verwacht tussen kerst en Nieuwjaar.

29-09-2008
Caroline Chérie heeft 1 Uitstekend en de RCAC gehaald op het Clubkampioenschap van de KBSPC.
Keurmeester: Mevrouw Rosario Magarino Perez uit Spanje.

24-08-2008
We mochten bij het overhandigen van de stambomen, alweer bemerken dat de pups dit jaar uitgegroeid waren tot ware hartendieven.
Echte lieve Schnauzerschatjes !

17-06-2008
Geen puppynieuws vandaag, maar babynieuws. Wij zijn heel fier en blij te mogen aankondigen dat onze dochter Aube deze nacht geboren is. 

06-04-2008
Alle puppy's hebben het huis verlaten. Niet alleen gingen de 3 besproken broers  met hun nieuwe ouders wonen, ook de twee laatste volgden hun voorbeeld. Hiphop verhuisde naar Frankfurt in Duitsland en Hooligan heeft een nieuw nest in Tervuren gevonden.

09-03-2008
Reeds 3 pups zijn besproken, 2 van hen vertrekken begin april naar Nederland , Hunter gaat naar Zwanenburg, Hero naar Geldrop en Hugo zal naar Ohain bij Brussel verhuizen. Er zijn nog 2 reutjes beschikbaar.

09-02-2008
Kiria is voor de tweede maal in haar leven mama geworden van 5 schattige pups, allemaal reutjes.
Voorlopig dragen ze de namen Hilfiger, Harley, Hiphop, Hooligan en Hollywood.

08-12-2007
Chico of Taita’s Ushabti en Walkiria Hebanowa  Sfora zijn heel fier u te kunnen melden dat ze in blijde verwachting zijn van een kroost. De pups worden vol ongeduld verwacht rond 8 februari, om zo’n 10 weken later, onder luid geschal van de paasklokken hun nestje te verlaten
.

17-11-2007
Caroline Chérie heeft 1 Uitstekend gehaald en de Deb’s Cup  voor “Beste Jeugdhond” gewonnen op de Eurodogshow in Kortrijk.
Keurmeester: Mevrouw Gallant uit Zuid-Afrika.

26-08-2007
Bij het overhandigen van de officiële stambomen van Sint-Hubertus hebben we tot onze grote vreugde mogen vaststellen dat alle puppy’s dit jaar zijn uitgegroeid tot  gezonde en speelse, maar ook heel lieve en extreem sociale hondjes. 

23-06-2007
Carolientje heeft haar eerste wedstrijd gelopen op de Brussels Dog Show. Ondanks haar jeugdige leeftijd heeft ze het toch zeer goed gedaan.

11-05-2007
Alle pups zijn bij hun nieuwe ouders ingetrokken en een nieuwe dochter is bij ons komen wonen, Caroline Chérie of Taita’s Ushabti.

20-04-2007
Ook Gucci is besproken en verhuist binnen 14 dagen naar Oostende. 
Bezoek vanaf nu ook ons gastenboek !!!

15-04-2007
Onze eigen webstek is een feit.

02-04-2007
Reeds 4 reutjes zijn besproken, Gaston zal als hij 10 weken is naar Malschenberg in Duitsland verhuizen, Gameboy naar Den Haag in Nederland, Gardfield naar Jumet en Gary tenslotte  zal naar Sint-Genesus-Rhode verhuizen.
Er is nog 1 reutje beschikbaar.

02-03-2007
Kiria is vanaf nu de trotse mama van 8 schattige pups, 5 reutjes en 3 teefjes. Helaas hebben we al snel onze witte teefjes moeten laten gaan.

05-01-2007
We krijgen er een nieuw gezinslid bij, Walkiria Hebanowa Sfora, Kiria voor de vrienden.

Over ons

Wij zijn een kleine, toegewijde en familiale hobbykennel erkend door het F.C.I. en houder van het certificaat voor het fokken van LO.S.H.-honden. Onze honden zijn onze passie en we zijn uitzonderlijk trots op hen.

Lees meer