Of Randi's Ushabti is in blijde verwachting !

Dutch

Wij verwachten een nestje witte puppies die rond 30 mei geboren zal worden en die eind juli hun nest zullen mogen verlaten. 
Het is een herhaling van onze laatste, zeer succesvolle combinatie (Ch. Emperio-Bianco van Taita's Ushabti X Ch. Ushanti Bianca)

De pupjes worden bij ons in huis geboren en blijven dan de eerste acht weken midden in ons gezin. Zodoende kunnen wij voor een goede socialisatie zorgen in de eerste en belangrijkste levensfaze van onze hondjes. Samen met onze kinderen spelen wij veel met de pupjes en maken hen gewend aan allerlei huishoudtoestellen zoals een stofzuiger, wasmachine enzo. Vanaf 4 weken maken ze kleine uitstapjes naar buiten in onze tuin en daar leren ze ook meteen andere ervaringen en geluiden leren kennen. Ook nemen we de pupjes mee om een ritje te maken in de wagen. Na 8 weken kunnen ze hun nest verlaten. Pups die naar het buitenland verhuizen, moeten evenwel in overeenstemming met de Europese wetgeving 15 weken bij ons blijven om op die manier  te kunnen worden ingeënt tegen hondsdolheid. 

We zijn een kleine, familiale hobbykennel, met heel af en toe een nestje. We trachten bij elk nestje mooie gezonde honden te fokken met een evenwichtig karakter als hond met mogelijke bijzondere eigenschappen voor o.a. tentoonstellingen, behendigheid, fokkerij, ... of gewoon als trouwe en lieve huisgenoot.

Al onze honden ondergaan regelmatig een uitgebreide oogtest. Wij fokken enkel met honden die CEA, RD, PHT, PHPV, PRA en cataract-vrij zijn.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Over ons

Wij zijn een kleine, toegewijde en familiale hobbykennel erkend door het F.C.I. en houder van het certificaat voor het fokken van LO.S.H.-honden. Onze honden zijn onze passie en we zijn uitzonderlijk trots op hen.

Lees meer

Kies taal