Of Randi's Ushabti was goed vertegenwoordigd op de 65e verjaardag van de KBSPC

Dutch

Naar jaarlijkse gewoonte was het weer een prachtige dag op de rassenspeciale van de Koninklijke Belgische Schnauzer- en Pinscherclub in de steenkoolmijnen van Blegny. Het was dit jaar geen gewone rassenspeciale, de 65ste verjaardag van de club werd ook gevierd met vele geschenken voor de deelnemers En onze kennel was hier met niet minder dan 3 honden uit eigen fok vertegenwoordigd.

Merry Christmas of Randi's Ushabti (eigenaar en handler: Arnaud Coppens) behaalde 1 Uitmuntend met CAC in Kampioensklasse, ze werd ook BOS (Best Of Sex, wat beste teef betekend) en kreeg de titel Belgisch Clubkampioen 2017 toegekend.

Het verslag van de keurmeester, mevrouw Rosario Magariño uit Spanje: Elegante verschijning, goede grootte, zeer goede kleur, hard haar. Vrouwelijk hoofd, bovenste lijnen parallel, stop ok, goede neus, bevredigende kaak, goede ogengrootte. Complete gebit. Goede lengte van de hals, korte rug, zeer goede kroep, juiste staartaanzet, zeer goede diepte van de borst, zeer goede borst en zeer goede breedte van de borst, bevredigende buiklijn. Zeer goede hoekingen en correcte positie van de voorhand, korte voeten, zeer goede achterhandhoekingen,  sterke botten. Harmonische bewegingen en elegant gedrag.

Queen Latifah of Randi's Ushabti (eigenaar: Melanie von Flandern/ handler: Aube Coppens) behaalde 2e Veelbelovend in babyklasse. Een heel mooi resultaat gezien haar zeer jonge leeftijd en ze moest opkomen tegen een teefje van  een maand ouder die later die dag beste baby in show werd.

Het verslag van de keurmeester: Harmonieus uiterlijk, goede maat, goede kleur, hard haar. Vrouwelijk hoofd, bovenste lijnen parallel, stop ok, goede neus, bevredigende kaak, goede ogengrootte. Gebit ok voor de leeftijd. Goede lengte van de hals, bevredigende rug, goede kroep, jstaart correct gedragen, goede diepte van de borst, goede borst en goede breedte van de borst, bevredigende buiklijn. Goede hoekingen en correcte positie van de voorhand, korte voeten, goede achterhandhoekingen, bevredigend botten. Heeft meer training nodig, goed temperament voor een pup.

JFK of Randi's Ushabti (eigenaar: Michèle Dirix/ handler Aube Coppens) behaalde 3e Uitmuntend in een zeer sterke Kampioensklasse waar de winnaar niet enkel beste van het ras werd, maar ook nog eens beste in show.

Het verslag van de keurmeester: Krachtige uitstraling, goede maat, zeer goede kleur, hard, lang haar. Mannelijk hoofd, bovenste lijnen parallel, stop ok, goede neus, bevredigende kaak, goede ogengrootte. Complete gebit. Goede lengte van nek, korte rug, goede kroep, correct gedragen staart, goede diepte van de borst, goede borst en goede breedte van de borst, bevredigende buiklijn.  Goede hoekingen en correcte positie van de voorhand, korte voeten, goede achterhandhoekingen,  sterke botten.Goede bewegingen en elegant gedrag.

Niet alleen de club was aan het feest vandaag, de witte dwergshnauzers waren dat in het bijzonder ook. Blaylock Let it shine werd beste hond in show en Granada vom Lindenstern werd beste baby in show. Proficiat Anna Marenzi en Marco en Sjannella van Vlijmen-hartjes.

Proficiat ook aan de deskundige expertise van de keurmeesters mevrouw Rosario Magariño uit Spanje en de heer Kardos Vilmos uit Hongarije.

En tenslotte ook een heel dikke proficiat aan Philippe en Claudine Larcin-Dussart om van dezeclubkampioenschap DE show van het jaar te maken waar iedere hond en iedere eigenaar aan het feest is dank zij een gemoedelijke sfeer, steeds weer uitstekende raskenners als keurmeester en een puike organistatie.

Over ons

Wij zijn een kleine, toegewijde en familiale hobbykennel erkend door het F.C.I. en houder van het certificaat voor het fokken van LO.S.H.-honden. Onze honden zijn onze passie en we zijn uitzonderlijk trots op hen.

Lees meer

Kies taal