Throwback Thursday

Dutch

11 oktober 1998: Dag op dag 20 jaar geleden ging ik voor de aller eerste keer naar een hondenschow, de rassenspeciale van de Koninklijke Belgische Schnauzer- en Pincherclub, toen nog in Lichtervelde. Puur uit nieuwsgierigheid en zonder verdere ambities. Ik wou gewoon eens zien wat mijn toenmalig hondje Xtazy of Taita’s Ushabti, een middenslag peper&zout waard was.
Met dank aan enkele vriendelijke mensen die mij die dag spontaan bijstonden met raad en daad en vooral met dank aan Christel Behets die mij niet enkel het liefde voor de schnauzer heeft bijgebracht, maar mij ook onnoemelijk veel heeft geleerd over het ras
Het is niet bij die ene show gebleven. Die show was namelijk het begin van een passie voor de schnauzer, het begin ook van vele vriendschappen met gelijkgestemden.
Het aantal shows dat ik sinds die dag gelopen heb, kan ik al lang niet meer tellen en ondertussen is mijn 10e nestje op komst.
Dank je wel allemaal om deel uit te maken van mijn passie.Over ons

Wij zijn een kleine, toegewijde en familiale hobbykennel erkend door het F.C.I. en houder van het certificaat voor het fokken van LO.S.H.-honden. Onze honden zijn onze passie en we zijn uitzonderlijk trots op hen.

Lees meer

Kies taal