Arnaud's blog

Eurodogshow Kortrijk 2021

Dutch

 

Op de Eurodogshow in Kortrijk behaalde JCH Habanera de Pichera 1 uitmuntend met RCAC en RCACIB in Tussenklasse onder keurmeester Dhr. Kardos Vilmos uit Hongarije. Deze prestatie werd beloond met de "Trofee van Vlaanderen".

We zijn enorm trots op ons kleine meisje, langzaam maar zeker evolueert ze naar een echte tophond. Het voelde heerlijk om vandaag bij oude vrienden te zijn.

Eerste show in Frankrijk voor Habanera de Pichera.

Dutch

Op de internationale hondenshow van Douai behaalde JCh Habanera de Pichera 1 uitmuntend in Tussenklasse.

De aantekeningen van de keurmeester, dhr. Jean-Jacques Dupas uit Frankrijk: Jong model, niet afgewerkt, zeer mooi hoofd, goede oren, de ruglijn moet nog worden afgewerkt, zeer goede staart, goede vachtstructuur, snelle bewegingen.

Kampioenschapsclubmatch van de Nederlandse Schnauzer Club

Dutch

De ene week is de andere niet.

JCH Habanera de Pichera behaalde 1 zeer goed in Tussenklasse op de Kampioenschapsclubmatch van de Nederlandse Schnauzer Club.

Op het verslag van de keurmeester, de heer  John Williams uit Nederland: 19 maand, goede maat, stugge vacht, voldoende lengte in hoofd, oordracht kan beter donker oog, goede snuit en gebit. Voldoende hoekig in voorhand, voeten kunnen krachtiger. Zag graag een krachtigere ruglijn. Goede ribben, voldoende hoekingin achterhand en staart. Enthousiast gangwerk.

Pages

Over ons

Wij zijn een kleine, toegewijde en familiale hobbykennel erkend door het F.C.I. en houder van het certificaat voor het fokken van LO.S.H.-honden. Onze honden zijn onze passie en we zijn uitzonderlijk trots op hen.

Lees meer