Eerste Show voor Valencia of Randi's Ushabti

Dutch

Valencia of Randi's Ushabti nam vandaag aan 19 weken voor het eerst deel aan een hondenshow. Het werd de 66e internationale "Golden Dog Trophy" in Marche-en-Famenne en ze behaalde er 1 Veel belovend in Baby Klasse onder keurmeester Bogusław Chmiel uit Polen. Ze ook werd Best baby en mocht zo naar de erering.
We zijn heel fier op wat Aube met onze kleine meid gepresteerd heeft in de ring.

Habanera de Pichera behaalde een licht ontgoochelende 1 Zeer Goed in Open Klasse.
Volgende keer beter.

24ste Ambiorix Trofee in Genk

Dutch

Quasar of Randi's Ushabti behaalde 1 uitmuntend in Open Klasse met CAC en werd Ambiorix Winner en Beste van het Ras onder keurmeester Jean-François Vanaken uit België.

Bedankt An Mertens voor het naar buiten brengen van deze bijzondere hond. Je maakt een fokker trots.

Valencia of Randi's Ushabti

Dutch

We zijn enorm trots om ons nieuwste familielid voor te stellen: Valencia of Randi's Ushabti, dochter van onze zelf gefokte jeugdkampioen Quasar of Randi's Ushabti en jeugdkampioen Habanera de Pichera, die we 2 jaar geleden in Valancia, Spanje kochten om doelbewust bepaalde kwaliteiten toe te voegen aan onze bestaande bloedlijn.
Valencia (bijnaam Valy) is geboren op 11 maart 2022 en brengt nu al veel plezier in ons huishouden. Hopelijk kan ze ook een succesvolle showcarrière uitbouwen en ons later mooie pups brengen.

Pages

Over ons

Wij zijn een kleine, toegewijde en familiale hobbykennel erkend door het F.C.I. en houder van het certificaat voor het fokken van LO.S.H.-honden. Onze honden zijn onze passie en we zijn uitzonderlijk trots op hen.

Lees meer