Holland Cup Junior Winster 2023

Dutch

Jeugdampioen Valencia of Randi's Ushabti behaalde op de Internationale Hondenshow KV Rijnland - Holland Cup in Nederland 1 Uitmuntend in Jeugdklasse met CAC-J, Res. CAC, FCI-CACIB-J

Ze werd er ook Beste Jeugdhond van het Ras, Holland Cup Junior Winster en behaalde er de Crufts kwalificatie voor 2024.

Met dit mooie resultaat beëindigt ze ook haar titel van Internationaal Jeugdkampioen Schoonheid 2023.

48e CACIB in Moeskroen

Dutch

Vandaag behaalde Valencia of Randi's Ushabti 1 uitmuntend met FCI-CACIB-J in de Jeugdklas op de 48ste Internationale Hondenshow van Moeskroen.
Ze werd ook Beste Jeugdhond en BOS onder keurmeester Jean-Jacques Dupas uit Frankrijk.

Met dit derde punt in Jeugdklas beëindigt ze ook haar Belgische Jeugdtitel.

Valy in Paris

Dutch

Op de internationale Parijse hondenshow en rassenspeciale in Le Bourget behaalde Valencia of Randi's Ushabti 1 uitmuntend met CACIB-J in de Jeugdklas en werd Beste Jeugdhond onder keurmeester en rasspecialist Mevr. Jeannette Seltz uit Frankrijk.

Op het keurverslag van de keurmeester: Goed geheel, mooi hoofd, mooi oog, uitstekend pigment, goede schouders en borstbeen, uitstekende borst, goede achterhand, mooie halslijn en bovenbelijning, iets koekjesachtig op het rughaar, uitstekende staart, loopt zeer goed.

Pages

Over ons

Wij zijn een kleine, toegewijde en familiale hobbykennel erkend door het F.C.I. en houder van het certificaat voor het fokken van LO.S.H.-honden. Onze honden zijn onze passie en we zijn uitzonderlijk trots op hen.

Lees meer