Arnaud's blog

Eerste buitenshow van het jaar

Dutch

Het was een hele mooie dag op de Outdoor Zeelandshow in Wilhelminadorp (NL) en niet alleen omdat er een stralende zon scheen op deze eerste buitenshow van het jaar.

Valencia of Randi's Ushabti behaalde 1 Uitmuntend in Jeugdklasse met JCAC en CAC. Ze werd ook beste Jeugdhond én BOB onder keurmeester de heer Jan Liet uit Nederland.
Op zijn keurverslag: Teef 1 jaar, zeer goed type. Gestrekt hoofd. Iets ronde hoek in schedel. Vierkant gebouwd. Staat goed op de benen. Prima gebit. Middel donker oog. Goede staart aanzet. Loopt vlot en soepel.

 

Valy is nu ook Luxemburgs Jeugdkampioen

Dutch

Vandaag behaalde Valencia of Randi's Ushabti op de 106e Internationale Hondenshow van Luxemburg 1 Uitmuntend met JCACL en JCACIB.
Ze werd ook Beste Jeugdhond van het Ras en LUXEMBURGS JEUGDKAMPIOEN onder keurmeester Ricky Lochs-Romans (NL)

We zijn in de wolken met deze resultaten en ze te kunnen beleven hebben met een aantal geweldige schnauzervrienden.

 

 

 

Holland Cup Junior Winster 2023

Dutch

Jeugdampioen Valencia of Randi's Ushabti behaalde op de Internationale Hondenshow KV Rijnland - Holland Cup in Nederland 1 Uitmuntend in Jeugdklasse met CAC-J, Res. CAC, FCI-CACIB-J

Ze werd er ook Beste Jeugdhond van het Ras, Holland Cup Junior Winster en behaalde er de Crufts kwalificatie voor 2024.

Met dit mooie resultaat beëindigt ze ook haar titel van Internationaal Jeugdkampioen Schoonheid 2023.

Pages

Over ons

Wij zijn een kleine, toegewijde en familiale hobbykennel erkend door het F.C.I. en houder van het certificaat voor het fokken van LO.S.H.-honden. Onze honden zijn onze passie en we zijn uitzonderlijk trots op hen.

Lees meer