Dé rassenspeciale in Blegny-Mine

Dutch

De rassenspeciale van de Koninklijke Belgische Schnauzer- en Pincherclub in Blegny-Mine was weer een echte hoogdag voor alle liefhebbers van Schnauzers en Pinchers. Dit was het niet enkel omdat de club dit jaar zijn 70ste verjaardag vierde, maar ook omwille dat al vele edities lang de leukste en meest gemoedelijkste show van het jaar is. Dank u wel Philippe en Claudine Larcin-Dussart en de andere bestuurleden voor de alweer vlekkeloze organisatie van dit feest.

Eerste Show voor Valencia of Randi's Ushabti

Dutch

Valencia of Randi's Ushabti nam vandaag aan 19 weken voor het eerst deel aan een hondenshow. Het werd de 66e internationale "Golden Dog Trophy" in Marche-en-Famenne en ze behaalde er 1 Veel belovend in Baby Klasse onder keurmeester Bogusław Chmiel uit Polen. Ze ook werd Best baby en mocht zo naar de erering.
We zijn heel fier op wat Aube met onze kleine meid gepresteerd heeft in de ring.

Habanera de Pichera behaalde een licht ontgoochelende 1 Zeer Goed in Open Klasse.
Volgende keer beter.

24ste Ambiorix Trofee in Genk

Dutch

Quasar of Randi's Ushabti behaalde 1 uitmuntend in Open Klasse met CAC en werd Ambiorix Winner en Beste van het Ras onder keurmeester Jean-François Vanaken uit België.

Bedankt An Mertens voor het naar buiten brengen van deze bijzondere hond. Je maakt een fokker trots.

Pages

Over ons

Wij zijn een kleine, toegewijde en familiale hobbykennel erkend door het F.C.I. en houder van het certificaat voor het fokken van LO.S.H.-honden. Onze honden zijn onze passie en we zijn uitzonderlijk trots op hen.

Lees meer