BOB en BOS in Wieze

Dutch

Het was een fantastische dag op de 40ste Internationale Hondenshow met CAC in Wieze. 

Quasar of Randi's Ushabti behaalde 1 Uitmuntend in Jeugdklasse en werd Beste Jeugdhond en Beste van het ras (BOB). Hiermee behaalde hij ook de titels van Hopprins 2019 en Hopkeizer 2019. 
Quasar verdiende vandaag ook zijn laatste puntje om de titel van BELGISCH JEUGD KAMPIOEN te kunnen aanvragen.

Ch. Ushanti Bianca of Taita’s Ushabti behaalde 1 Uitmuntend in Veteranenklasse en werd Beste Veteraan en Beste teef (BOS)

Beste Jeugdhond en Beste Veteraan in Antwerpen

Dutch

Vandaag op de 53ste internationale hondenshow in Antwerpen:

- Quasar of Randi's Ushabti behaalde 1 uitmuntend in jeugdklasse, werd BESTE JEUGDHOND en kreeg de titel van Antwerp Junior Winner.

- Ch. Ushanti Bianca of Taita's Ushabti kreeg 1 uitmuntend in Veteranenklasse, werd BESTE VETERAAN en Best of Opposite Sex (BOS)

Na een aantal maanden zonder hondenshows was het een leuk weerzien met vele schnauzervrienden.

Nog meer mooie testresultaten voor Merry Christmas of Randi's Ushabti

Dutch

Met de bedoeling om zo verantwoord mogelijk te fokken hebben we enkele weken geleden besloten om Merry genetisch en klinisch te laten testen. De uitslagen van de DNA test voor MAC en van de klinische ECVO- oogtestten hebben jullie hieronder reeds kunnen lezen, maar nu zijn ook de resultaten van twee andere DNA-testen bekend. We zijn dan ook heel blij dat Merry geen drager is van het gen dat PRA-B veroozaakt en ook niet van dat welke Myotonia Congenita met zich meebrengt.

Pages

Over ons

Wij zijn een kleine, toegewijde en familiale hobbykennel erkend door het F.C.I. en houder van het certificaat voor het fokken van LO.S.H.-honden. Onze honden zijn onze passie en we zijn uitzonderlijk trots op hen.

Lees meer