Valencia of Randi's Ushabti

Dutch

We zijn enorm trots om ons nieuwste familielid voor te stellen: Valencia of Randi's Ushabti, dochter van onze zelf gefokte jeugdkampioen Quasar of Randi's Ushabti en jeugdkampioen Habanera de Pichera, die we 2 jaar geleden in Valancia, Spanje kochten om doelbewust bepaalde kwaliteiten toe te voegen aan onze bestaande bloedlijn.
Valencia (bijnaam Valy) is geboren op 11 maart 2022 en brengt nu al veel plezier in ons huishouden. Hopelijk kan ze ook een succesvolle showcarrière uitbouwen en ons later mooie pups brengen.

Quasar @ Flanders Dog Show

Dutch

Jeugdkampioen en kersverse vader Quasar of Randi's Ushabti behaalde 1Uitmuntend met CAC en CACIB in Open Klasse op de 52ste Internationale Flanders DogShow te Gent en dit onder keurmeester Carine Roobrouck uit België.

Een eerste stap naar de titel van Belgisch Schoonheidskampioen. Goed gedaan An Mertens en nogmaals bedankt om Quasar zo goed te verzorgen en hem uit te brengen op show zodat ook anderen kunnen genieten van zijn kwaliteiten. 

 

Nieuw speelgoed voor du pups

Dutch

Vandaag kregen de pups een nieuw speel- en trainingstuig met een schommelende bodem en diverse hangende speel- en knabbelgoed.

Dank u wel www.hondenbenches.be voor de goede samenwerking. 

 

Pages

Over ons

Wij zijn een kleine, toegewijde en familiale hobbykennel erkend door het F.C.I. en houder van het certificaat voor het fokken van LO.S.H.-honden. Onze honden zijn onze passie en we zijn uitzonderlijk trots op hen.

Lees meer