Kampioenschapsclubmatch VSFL 2021

Dutch

Het was weer maar eens een geweldige dag op de Schnauzer Kampioenschapsclubmatch van de Vereniging voor Schnauzerfokkers en Liefhebbers in Barneveld (NL)

Habanera de Pichera behaalde 1 Uitmuntend in Jeugdklasse, ze won een RCAC en werd JBOB. Op het verslag van de keurmeester, Mvr Simone Wachholder Comtessa's uit Duitsland staat vermelding van een goed schaargebit, zeer goed gebouwd, typisch hoofd met donkere ogen, goed gepigmenteerde neusgaten, goede hoekingen, harde dekbeharing, iets wat vrij gedragen, oren, vrij in de beweging, vriendelijk karakter.

Later op de dag werd Habanera nog eens gekeurd als oefening door 6 aspirant-keurmeesters.

En als afsluiter werd Aube Coppens 3e in de Junior Handling wedstrijd onder keurmeester mvr Anita Roskam-van Bergen uit Nederland.

We zijn erg blij met deze resultaten en het voelde zo geweldig om vrienden en gelijkgestemden weer te ontmoeten na 10 maanden zonder hondenshows.

Bedankt aan de organisatie om alles veilig te laten verlopen in deze moeilijke tijden.

Over ons

Wij zijn een kleine, toegewijde en familiale hobbykennel erkend door het F.C.I. en houder van het certificaat voor het fokken van LO.S.H.-honden. Onze honden zijn onze passie en we zijn uitzonderlijk trots op hen.

Lees meer

Kies taal